... hele trpaslíčku na první pohled mi to připomenulo .... trůn ... a místo žezla knížku ...
21.3.2008 | Marcella
""!! Tak abych pravdu řek´, tělo mi řeklo ... tyhle pocity znáš ... ale že bych při tom tak trpěl ... ??
.... možná ano,... ale budu se muset na to zaměřit - protože doposud jsem to tak silně na tom, trůně neprožíval ....
n´jo ... básníci ... ti udělaj´vědu i z banální zácpy ...
a zatím stačí jen ... tlačit, ... tlačit, .... a tlačit !! ...:-))
- RUH - ... už končím, roboti řvou "ruhe" !! ...
PS .. na trůně dílem medituji, ... a dílem taky čtu ...
27.03.2008 17:43:00 | HarryHH
... ve světlech ramp ... nasadím úsměv ... a hraju svou roli ... i když uvnitř ... uvnitř ...
25.03.2008 20:57:00 | JardaCH
... hele trpaslíčku na první pohled mi to připomenulo .... trůn ... a místo žezla knížku ...
21.03.2008 07:34:00 | Marcella