Bolest se vrací ve stejné podobě
Anotace: chceme ty, které nemůžeme mít a nestojíme o ty kteří chtějí nás:-(
Opouštíme ty kreté nás milují
a sami nemůžeme mít toho
o koho bychom stáli my.
Působíme bolest jiným
a ta se nám vrací
ve stejné podobě.
Tak jikdo není štastný
jelikož odmítáme ty
které nás milují
a nemůžeme mít ty
které milujeme my.
Protože když potkáme někoho
a víme že je to ten pravý,
objeví se něco, nebo někdo
kdo naše plány zmaří...
Komentáře (0)