Můj věčný boj prohra a...
Anotace: mám strach že se věci nezmění, že já je nedokážu změnit a nikdy nezačnu normalně žít:-((už nevěřím
Zdají se nemožné
normální věci.
Být takovou jakou sem nyní-
děkuji nechci.
Vnitřní hlas říká:
Máš navíc
tak dokaž že si jiná
udělej vše
co je v tvých silách.
Ta hrozná závislost
ničí mi život
a přitom by stačilo
málo a vše by se mohlo změnit.
Tak moc mi na tom záleží
ale zlý duch nademnou
vždy zvítězí
Jak ho mám porazit
jak se mám smát
když takový život není o ničem
proč se umím jen trápit
proč nedokážu bojovat???
Jsem zlá
jsem slabá
a za to co se mi děje
si můžu sama.
Než pochopím
že mám věci ve svých rukou
třeba už bude pozdě
a to co se zdálo nemožné
už budoucností nebude.
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)