Den jako každý jiný
Anotace: nejhorší je, když člověk utíká sám před sebou..a nikdo mu nepomůže jen přihlížející diváci nad vámi občas mávnou rukou..
Den jako každý jiný
nic pěkného nečekáš,
je stále stejný,
jak život který prožíváš..
Má cenu žít???
Má cenu být mrtvý???
Pravdu se nedovíš,
vždyt nikdo ji neví..
Komentáře (0)