básnička krásně napsaná však...naděje umíra přeci poslední...znám tyhle stavy, prázdnoty a zoufálství, musíš se nad tím povznést a říct si, že život je to nejkrásnější... vím, nikdo se tě neptal jestli chceš žít, ale když máš tu šanci... tak proč ji nevyužít???...držim pěsti, ať ti je líp...
26.03.2008 17:54:00 | KLARISA