Nenávist
Anotace: Muži a ženy - oheň a voda!
Ach, jak nenávidím sebe,
pro svou slabost.
Ach, jak nenávidím Tebe,
pro Tvou povýšenost.
Kdo dal Ti právo mnou pohrdat,
kdo myslíš, že jsi?
Jak bezcitně mne můžeš zraňovat,
srdce mi z hrudi rvát...
O citech mluvíš,
však zahleděn jsi do sebe,
o mě nic nevíš,
mé slzy jsou jak krůpěje.
V duši mám povodeň,
slzavé moře,
jak milovat mám,
když cítím jen hoře...
Přečteno 331x
Tipy 13
Poslední tipující: Šerák, vodnař, Psavec, Silvie, jedam, Ette, kouzelníček
Komentáře (3)
Komentujících (3)