Dvacet let příliš křehké samoty
Anotace: Trošku jsem relaxoval a přemýšlel...kdybych nebyl ožralý, tak tu takovou hloupost ani nedávám...
S pohledy do temnot nocí
hledajíc genia loci
jen křičím
ani nevím co
a přemýšlím
ale nejsem s to
udělat poslední krok
ať je to třeba
ze skály skok
poslední můj sok.
Dvacet let osamění
toť není žádné jmění.
Dvacet let hledání
a břitkého snění.
Dvacet let strádání
a skromného laskání.
Dvacet let žití
a umírání…
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: Dedillope
Komentáře (0)