Má to tak být?

Má to tak být?

Anotace: život sám o sobě ti nedá naději žít, tu si musíš vybojovat dlouhým a tvrdým bojem sám

Jak přízrak tisice let zavřený.
Ted si procitl a chceš ven.
Ted chceš žít.

Jak smyslů zbavená,
nechalas odejít to, co sis dobyla.
Teď se utěšuješ vzpomínkami,
které musíš vrátit.
Ty vzpomínky musí nastat budoucností.

Už nehal se do závoje
z kterého blázníš
a jež tě pohřbívá za živa.

Nežij jako přízrak ve snu
Bud součástí života.
Nežij ve vzpomínkách sám
ale tam kde život není klam.
Když jsi na dně - klidně vstaň.
A jdi dál. Nikdo ti nebrání.
Jen ty sám. A to je to
nejhorší trápení.
Autor Dedillope, 04.04.2008
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to si buď istá
Vyhráš!!!!!!!!!!!!
To je pravda čistá
Budeš silná
pár omylov
to je nič
Ale ináč
budeš neomylná!!!!!

Držím Ti palce...

04.04.2008 22:31:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí