U obou dvou básniček mi nejsilnější přijdou závěry, silnější než silné. Jsem ráda, že jsme si u tebe mohla číst. Píšeš pravou poezii, žádné kočičí zlato.
08.04.2008 17:31:00 | prostě Zuzana
Drobky z pod vánočního stromu
lunety prachu stříbra hvězd
ve vlasech štěstí na temeni lysém
Stříbrné,ani zlaté jmelí
dnes už Ježíška neosmělí
pro vysněné štědrovečerní ráno
a nikdo neřekne ti
zda mnoho, nebo málo
toho co stane se, a stalo ...
*- .... jen usmívej se, ... i tak to za to stálo ...
07.04.2008 15:57:00 | HarryHH