Jen trochu ticha...
Jen trochu ticha a samoty
bych chtěl mít,
jen trochu ticha a samoty,
abych mohl šťastný být.
Jen trochu ticha a samoty,
víc nežádám,
jak šťastný být
už dávno nebádám.
Jen trochu ticha a samoty
to je co chci abyste mi dali,
jen dál sněte,
vy jste se do temnoty ještě neprobrali.
Dále bych poprosil
o trochu bolesti a smutku,
za těch pár svých dobrých skutků.
Přidejte mi zvůli a chtíč,
ať mohu zmizet pryč.
Na hranici kříž můj dejte,
pak mé tělo probodejte.
Do pekel ať zpátky táhnu,
však vás zrádci s sebou stáhnu!
Přečteno 373x
Tipy 20
Poslední tipující: dawe -ids, Yenny, lady_esik, pejrak, Yukki, Janetee, Xindy, Laivindia, Pišák, whiolet, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)