Šlépěje
Anotace: něco jsem prošvihla...?
Prošel jsi mojim životem
tak lehce, jako Kristus přes moře.
Proběhl´s neslyšen,neviděn -
- tušení stopy nezanechá.
Prošel´s mým životem
a kráčíš stále dál.
Teď už tě vidím -
- utíkám, padám a zase vstávám...
Je pozdě, nestačím.
Mizíš na horizontu...
Běžím a svým očím nevěřím,
když přede mnou, tam v dálce,
se k tobě vine stín.
Křičím a vztáhnu marně ruce -
- mé city! cítím se podvedena!
Tam, kde se ztrácíš do jinam
se k tobě vine cizí žena...
Přečteno 310x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bean, Romana Šamanka Ladyloba, Dilla, Bárax, Lorraine, saddova
Komentáře (2)
Komentujících (2)