Anotace: ..koukali jste se někdy z okna když padá sníh?
Tak tohle mě vážně okouzlilo! A to tu nepíšu každej den. Tady cítím opravdu nadání. Jojooj, tohle mi dneska vážně sedlo :)
13.04.2008 00:26:00 | kokeš od pana krbce
čoveče, tak já už ted vím, proč nemám ráda sníh!!
:-)
Moc hezky je to napsano, skvely obraty a je takova sic smutna,ale povedena...
05.04.2008 22:04:00 | saddova