Pro Vladju
Anotace: Dnes se znovu silně projevila těžká nemoc, kterou trpí náš přítel Vladja.Nesmírně na něm obdivuji, jak se se svou dlouhodobou situací vyrovnal a jak humorem překonává těžké chvíle, které si asi ani nedokážeme představit.Tímto mu chi popřát hodně zdraví!!!
Co zbyde člověku, když vezmou mu křídla
když vezmou mu zdraví a čistou duši
pro co má žít, pro co má dýchat
když zlé věci za rohem tuší
Co zbyde člověku, když vezmou mu lásku
když vezmou mu smích, krásu a štěstí
jak má žít, když ví, že na tenkém provázku
se houpá dnešní noc a další dny...
Co zbyde člověku, když vezmou mu přátele
když vezmou mu volnost a dají ho za oběť
v co má věřit, když Boha v kostele
prosí a ticho je jeho odpověď
Zbyde mu utíkat a třást se ve stínu
dát hlavu do písku, zalézt do krunýře
nebo zpět na hlavu dát žití korunu
a hrdě bojovat s rozsudkem mordýře
BOJOVAT!
A
NEPŘIPOUŠTĚT SI
PORÁŽKU!
Přečteno 241x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)