Anotace: ode mě
whiolet: mluvíš z vlastní skušenosti? ale věř vždy to tak není opravdu ne vždy je to jen takové chvilkové omámení v kterém si myslíme že člověka už nemáme rádi tak jako předtím ale pak si to uvědomíme že to bylo třeba špatně mnohdy už je však pozdě....... jinak k úvaze zajimalo by mně jesi si to ona přečte, myslím že by si snad uvědomila jak jednomu hodnymu člověku ktery ji mel opravdu rad ubližila...
16.04.2008 19:05:00 | anima alba
Náhodou,mě se to moc líbí...moc povedená.Přeju,aby to příště bylo lepší(=
12.04.2008 00:44:00 | Yithula
Proč jen každý musí mít pocit, že by pro lásku i zemřel? takovou kravinu...bože..prostě blbost...jednou ta láska vyprchá...je to zlý ale je to fakt...
11.04.2008 12:31:00 | whiolet
"Neštastná láska bývá příčinou lidského žití plného smutku a následného ukončení života. Proč né raději začátkem nové, štastnější lásky ????"
neztrácej naději ona tě potká..
10.04.2008 19:24:00 | Dedillope