Život ...cestička oblázků
Víla, co jí šeptáš sladká slůvka do vlásků
Chvílemi trápení, v zádech vražený nůž
Život ...co bude až my tu nebudem už?
14.04.2008 21:41:00 | Beepat
...když muž napíše něco tak jako Ty, dojímá mě to...
Jen já mám pocit, že cesta je z balvanů ???
14.04.2008 11:05:00 | Lota
Myšlenková básenka. Já, až tu nebudu, bo kdybych tu nebyla, nic by se nestalo. Život by šel dál a třebas by se někomu aj ulevilo.
14.04.2008 05:58:00 | NikitaNikaT.