Anotace: Ne snad, že by to mělo v mém případě reálný základ, spíš cynická poznámka.
Ale ne, já vážně nic takového neprovádím, na to se mám moc ráda - jsem šikovná, já si ublížím i nechtěně (třeba při krájení zeleniny atd.) Navíc - s mojí anémií... :-)
18.04.2008 12:35:00 | Alea - kometa kdovíco přinese