Sny jsou
Od slova
Snít...
Emotivně nezvládá...
Lže jí vlastní rozum...
Opravdu to nejde....
Sny nemůžeš žít...
O čem by pak bylo
Snění?
Esej o životě,
Loučíš se s nadějí,
Odvaha snažit se přešla...
Snad někdy jindy...
Odpustíš životu...
Snění co nejde žít...