Ve špatném světě
Anotace: na nesprávném místě, ve špatném těle, s bezcennými lidmi. Nepatřím sem, nic mě nebaví,všechno je na nic, a nebude to lepší..
Pouhopouhá radost
Vidíš ji ve vzdálených hvězdách
Tak za nimi letíš po
Vesmírných dráhách
--------------------
V tom proklatém žáru
Té nejchladnější noci
A jsi tak samotná
Jako ještě nikdy
--------------------
A nic nepomůže
Ani nebeská krása
Tak at jde všechno do háje
Člověk sám si neporučí
--------------------
Není na Zemi vítaný host
Tak na co se snažit
Když to nikdo neocení?
I když by si chtěla
Nikdo tady není
---
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: Simísek, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)