...:::Hell-O:::..
Záblesky neštěstí ve světě bolesti
cáry masa a krve potoky,
v hale Osudu válí se kvuli vlastní blbosti
ti co jsou nyni otroky.
Vzduch je plný potu a síry
na živu jen díky sile víry
zustavají Zmučení
až k jádru duše zničení
Pekelný pán,
stále sám
hřísníky mučí,
vítr skučí
a bolest nese se vzduchem
vnímáš ji srdcem i duchem
a trpíš s nimi...
Komentáře (1)
Komentujících (1)