Prosím Nebud Taková
věčné omyly
málo vůle
city se zrodili
při mé smůle
mnoho lásky
nadějí
dělej si vrásky
(milovat by lide neměli)
laska niči
ubiji
diky ni lide
až na dno padaji
zničehonic se objevi
bere dech
znenadani odchazi
jeden by se lek
nema slitovaní
když neni oboustraná
(za nic nestoji)
a dělá z lidí blba
láska bere
než dává
srdce na kusy dere
lehko se sama vzdává
oddáváš se jí
(posedlost)
ale ona za to nestojí
slz prolévá dost
(lásko táhni
jdi do háje
stran se od lidi
jak nejvic to jde)
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)