Nula
Pocítila křeče v břiše
Nic neznamenám …
Kam až dosáhne závistivý pohled
dívala se na číslovky před sebou
na jejich tvary
vyrovnanost
důležitost ...
Už jako malá si přála
aby byla dělitelná
tak ráda by se rozdala ...
Taky toužila po nezávislosti
chtěla ohromovat všechny kolem
jenže vždy před sebe potřebovala
jiné číslo
dusilo jí to
Nedávno se dívala do zrcadla
připadalo jí
že tloustne
začala nosit černé věci
pokrytí identity
nesnášela ty pohledy
ostatních čísel
tak soustrastné
Vždy ale byla přejícná
nikdy
ani ve svém duchu
nepřála nikomu
cítit se jako nula
Přečteno 357x
Tipy 19
Poslední tipující: G.P., JardaCH, drsnosrstej kokršpaněl, Marcella, Aťan, Dedillope, Lota, Bíša, janewe, Belmon, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)