Jednou dobrovolně odejdu
Anotace: svět byl zrozen z ničeho,proto ve své podstatě za nic nestojí
falešná slova - lež
nechceš být se mnou -
jen si běž
nepředstírej zájem
nepiš, neozývej se
sazím na černou masku
přes usta lepím pásku-
už ani slovo
ani jedinou hlásku.
vím - city se necení
někteří lidé
jsou pro druhé - bezcení
těčou slzy - neumím lhát
a moc mě mrzí
že už brzy
čeká mě pád
nikomu nedochází
co stává se pravdou
že loučím se a říkám
sbohem a na shledanou
sic nevypadám
na toho kdo by
dobrovolně odešel
ale muj čas dávno vypršel
Komentáře (0)