Anotace: Považuji to za ovoce jarní deprese... Opravdu něco jako poslední nadechnutí se.
Koho má bůh nejvíc rád, toho nejvíc zkouší...taky si někkdy přeju, aby mě neměl rád
23.05.2008 18:36:00 | .K.r.i.s.t.y.
Mě se taky líbí jak píšeš... melo to spád a ty poslední dvě sloky byly skvělý...jen tak dál.
17.05.2008 20:16:00 | kukaska
Je to nápadité a blíblilo se mi to. Mimochodem děkuju za komentář. :) U mě je taky Bůh častou obětí mých otázek a proseb a výčitek a ....ale zaslouží si to!!! :)) Proto si ho podávej dál, nejlíp rýmovaně, on to snese a já se budu ráda.
12.05.2008 20:44:00 | Nahá