Anotace: Všem moc lásky a pohlazení...slunečné dny a žádné smutnění...to moc přeji...ač má ústa se nesmějí...mám vás ráda...
Bojuj dál! Nesmíš se vzdávat, i když chápu, že je to složité! Taky teď neprožívám radostné období, ale snažím se koukat do budoucna a věřit, že zase bude dobře...
09.05.2008 10:16:00 | Caracol
Děkuji moc ... ano, toužím - ač se soužím - ale chci bojovat - život smrti "neprodat" ...
09.05.2008 06:25:00 | toužím.jít.dál
Toužíš po životě a toužíš po naději a to je dobré znamení. Nevzdávej svůj cíl a nikým si ho nenech brát :-))
08.05.2008 22:33:00 | Lorraine