Temná..
V divnou noc, na divném světě
někde tahle růže kvete
uvadá, když Měsíc zajde
kdopak moji růži najde
temná růže jenom jednou
za sto let smí poupě zvednout
z keře vzhůru k hvězdám z nebe
chci tu růži, ne-li Tebe
jako ve snu políbím ji
paprseček z Luny přímý
bude hlídat moje touhy
ať líbání není dlouhý
proč ji ráno neuvidím
lupeně rty neucítí
načpak žiju v mlhách snění
pro mne žádná růže není
uteču do divých pustin
ač mě touha neopustí
slzy se tam v písku ztratí.....
za div se pak sto let platí
Přečteno 365x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, Isobel, Caracol, Simísek, toužím.jít.dál, kavec, Alan Black, Bíša, Dacryon Beata, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)