Otázky a odpovědi
Anotace: Realita je jiná...
Tolik hnusnejch věcí
a tolik hnusnejch snů,
kdy už budeš konec,
konec špatných dnů?
Kdy uvidím ho znova,
ten úsměv, co tak září,
a proč aspoň z dobrých snů
realita se nevytváří?
Proč za svojí šťastnou maskou
sama sebe skrýváš
a proč se na mě
takhle smutně díváš?
Na tyhle otázky není odpověď,
já ji ale najdu, snad někdy, když ne teď...
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: sondulacek
Komentáře (0)