Otrokem svých citů
Anotace: jak toto jen dopadne??:-((
Takového jako ty
Bych kdysi nechtěla
Snad sem tak hluboko neklesla
Ničíš mě
Neděláš šťastnou
Jen se trápím
A ptám jestli
Jsem tvou vyvolenou
Jenomže co nadělám
Když citům neporučím
Nejde se tě vzdát
Protože tě Miluji..
Bohužel
A proto sem schopná
Vydržet a snést
Od tebe Cokoli
Člověk si neumí vybrat
Je všemu napospas
Pohltí ho lásky jas
Těžko se z něj vymanit
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: igniss
Komentáře (1)
Komentujících (1)