Píseň snílka
Pojď k nám dolů mladý hledači,
u nás najdeš vše po čem toužíš.
Dáme ti lék, po kterém bude ti lépe...
Pojď k nám dolů ať nezabloudíš...
...
Mladý snílek padá do hlubin
a lokty má odřené,
slzy kanou, oči vidí,
ruce má v pěsti sevřené
...
Pojď k nám dolů mladý hledači,
my slpníme ti každé přání,
spálíme vše co bylo zlé, vrátíme tvým rtům smích,
jen pojď k nám dolů. Co ti brání?
...
Mladý snílek leží v hlubinách
a nad sebou vidí
světla hvězd a je mu smutno,
za svůj sen se stydí.
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: Známá - Neznámá, Psavec, Bíša, Nahá, brooklyn
Komentáře (3)
Komentujících (3)