Nejsem NAIVNÍ a ty nejsi Bůh to nikdo není
Anotace: nevěra ta bolí, laskavá slova se z ní nekonají, už žádná políbení..jen nevěřícné probuzení
smutné to lidské osudy
pro lásku trápení muka
ve dnech z ní málo pohody
a za to ta láska nestojí
nic není tak jak vypadá
proč jenom ti to strpím?
dik tobě mi svět krutý připadá
odejdi než bys ublížil ..
jsem ti hračkou?.. jak pouhé
myslíš že můžeš lhát..
jsem v údivu že není ti to hloupé
jak takhle můžeš o mě stát?
připadal jsi mi jiný
jsem hodně zklamaná
vím-nikdo není bez viny
tak nevím co jsem čekala
že nebudeš nevěrný
v to jsem tajně doufala
jenže nejsem husa naivní
co by si líbit tohle nechala
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: KLARISA
Komentáře (1)
Komentujících (1)