Svítání
Svítá.
Utekly hvězdy
před ránem
měsíc šel spát.
Ledový prach
zasypal čelo,
aby mu slunce
zlatými prsty
vzňalo svatozář.
Muka,
na kraji cesty
východem
sejmula háv.
Ježíšův vrah
dokonal dílo,
Ave když tence
zahrály kapky
o jeho tvář.
Přečteno 304x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, saddova, Erion Fate, Cleris, lalej
Komentáře (2)
Komentujících (2)