nenáviděná
Anotace: všechna radost se v člověku bortí, když čeká na něco, co nepřijde..
má krásná nešťastná Dez
neplakej
raději se už od lásky drž
a příště příliš od ní nečekej
láska má mnoho synonym
trápení,vztek,pláč,slzy,klam
ráda ubližuje druhým
hlavně nám
poraženým
ALE UŽ
vzchop se a vraž osudu jednu
nechoď s dýkou zaraženou,
netrap se kvůli citu svému
neříkej ještě světu na shledanou
UVIDÍŠ
že jiný život daleko od něj
bude mít vetší cenu
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: lalej, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)