Tajemství
Tma se ke mně vkrádá
Krásně temná…
Jak jsem za ní ráda
Tajemství ukrývá
Moje tajemství
Přísně tajné
Sny o štěstí
Jsou mi tak známé
Však ve snech vše končí
Jak jsou krásné
Realita se loučí
Vše je jasné
Mé tajemství mě provází
Je jen mé!
Ranní slunce ho vyprovází
Volám: Ještě Nééé
Neodcházej
Mé tajemství
Ve světle se neztrácej
Mé tajemné neštěstí
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 325x
Tipy 12
Poslední tipující: pejrak, Bíša, Jabba_Hutt, Petbab, toužím.jít.dál, Charibeja, NikitaNikaT., Krokodylekx, Castiza
Komentáře (2)
Komentujících (2)