Staré časy jsou pryč
Anotace: a už je nic nevrátí, ale...
To co bylo, odčinit se nedá,
dost se mění a mnoho se vyvíjí,
někdy naděje i víra upadá
a někdy zdá se, že se rozum pomíjí.
Ale rád bych, dokud z něj něco zbylo řekl,
že toho hlavního jsem se nikdy nezřekl,
to důležité ve mně stále je,
to jen tak nikam neodejde!
Protože jsem člověkem, jakým jsem
a byla dřina dostat se až sem.
Některé věci se však nikdy nemění,
některé z nich nikdy neodejdou,
některá srdce nikdy nezkamení,
některé lásky nikdy nezahynou.
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, fuu, Severka
Komentáře (1)
Komentujících (1)