Anotace: už toho bylo moc .. je na čase si řict a dost..začit a něco dokázat...
já též... mluvíš mi zkrátka z duše v tuhle chvíli... ach jo. krušný je někdy život.
25.05.2008 22:03:00 | jacobs
Řekla bych, že hodně silná básenka. Jelikož mi dnes není moc hej, malučko si ju vztahuji na sebe.
25.05.2008 21:56:00 | NikitaNikaT.