Jedině nic
víš mohl si mít to co by jiný záviděl
nevím co jsem čekala a nevím co ty jsi chtěl
ale té noci jsi říkal sbohem a pak už jsi nepřijel
tak teď se loučím a vím že už se nesejdem
ale až jinou budeš takhle líbat jak mě tehdy
tak si vzpomeň na mě a na ty rozehřáté ledy
Komentáře (3)
Komentujících (3)