děkuju zlatí,... máš pravdu, díky literu se vše zvládá snáz. a tobě moc děkuju!
08.06.2008 19:51:00 | Caracol
Samota je krutá, vím o tom a určitě hodně z nás ... však díky literu je nám v té samotě snáz ... :) přeji Ti, ať nejsi nikdy sama ... a to určitě nejsi ...
08.06.2008 19:35:00 | toužím.jít.dál
Žel nejen v pohádkách se tohle stává...samota je ještě v pohodě, ale osamělost už ne!
04.06.2008 20:33:00 | Chancer
...dávno tomu dávno - jsem čet´ pohádku a ta končila dobře a černokněžníkova moc byla překonána láskou a princezna byla vysvobozena,ale to byla pohádka,že?
04.06.2008 06:42:00 | WAYWARD
St! je za myšlenku, obsah ... docela si to dokážu představit a myslím, že ani ty, ani já ... nejsme jediná, co samotu dobře zná ...
Roboti hlásí vzít na KYJ a hnát tu samotu pryč ...
04.06.2008 06:24:00 | NikitaNikaT.