Jinotaj
Snaha se nerzoplynula,
tak jak tvá temná duha.
Ve spánku šílím,
sním, ze spaní se budím.
Už nepamatuji- příliš dávno,
tomu bylo, když nebe.
Je tu všude tady, tam- bahno,
držet tebe.
Kolik ještě prázdných dní,
než srdce láskou se naplní.
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bez nápadu na přezdívku..., 0-0
Komentáře (3)
Komentujících (3)