Jedna z mých chyb
Je jednou z mých chyb,
hledat vždy na sobě chybu,
i když je síť plná ryb,
hledám v ní někde díru.
Paradoxní nesmysl co mě stíhá,
myšlení, se stále hlavou míhá.
Rozumnější by kolikrát bylo mozek vypustit
a impulzivnímu chování otěže popustit.
Takže na to kašlu, už nebude verš další,
protože ve verších se myšlenky vrší.
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bez nápadu na přezdívku..., Ctěný pán
Komentáře (1)
Komentujících (1)