Dehtové blues lesbických krásek
zvedat hlavu
vzpurná hrdost
lesbických krásek
tančících v davu
feministická otázka
všech zraněných
znouzectností
pít
vzlykat
milovat se
kouřit černé cigarety
dehtové poběhlice se zlomeným srdcem
chci tě...
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: TeddyM., jára spots, Simísek, WhiteSkull, už ne pernikova princezna
Komentáře (1)
Komentujících (1)