Déšť
V očích barvy jasného nebe
zaří slunce, když vidí Tebe.
Teď je nebe zatažené,
temné mraky vítr na něj žene.
V slaném dešti topí se Zem.
Já mám jeden velký sen,
v něm najdeš čas a přijdeš sem.
A zaženeš mraky, ať slunce svítí,
pak na Zemi zas může kvést kvítí.
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Markéta.., jaňa
Komentáře (1)
Komentujících (1)