Anotace: Když se spojí dohromady déšť,výpadek elektřiny,špetka nostalgie,větší špetka smutku,zvýšená hladina alkoholu v krvi a několik dalších věcí,může z toho vzejít něco jako je tohle.Myslel jsem přitom na slečnu,kterou už v životě nechci vidět.
No, tak je-li skutečnost, žes to nepsal za střízliva, tak je to naprosto skvělé! Moc se mi líbí! :-)
05.12.2008 17:43:00 | Anita Buchtová