Kdysi tu měla splýn Simii, tak jsem pro ni napsal básničku, ale ona je poplatná všem opuštěným, tak když busdeš mít chuť přečti si ji, jamenuje se Pro Simiii.
Jinak piš dál, čtu tě rád.
19.06.2008 13:16:00 | J.Švihovský
Já teda doufám,že 13. komnatou navždy nebude a že se ti z toho podaří dostat,abys byla zase v pohodě a hlavně šťastná!!!
18.06.2008 22:58:00 | kleopatra.sedma