Tears of Angel
Vězení bez hranic
náruč ledová
v sevření smrtelném
srdce přiková
samota tíživá
smrt je plíživá
propast hluboká
píseň mámivá
padlý anděl
leží u cesty
slzy krvavý
křídla zlámaný
co však stalo se
nikdo netuší
v tváři neštěstí
šrámy na duši
vzlétnout chtěla by
na skále stojí
hledí do dáli
skočit se bojí
srdce zlomený
křídla spálený
oči uslzený
šaty roztrhaný.
Vysoká je skála
oheň, prach a víno
roztahuješ křídla
sbohem Angelino...
Přečteno 414x
Tipy 13
Poslední tipující: sinoraLee, Samotář Samotinký, Isquieasuus, Dev_LATea_princess, Andělskými perutěmi chráněna, E., Lady Carmila, Charibeja, Churry
Komentáře (4)
Komentujících (4)