Anotace: Menší zamyšlení nad pojmem, složeným z počátečních písmen...musí to být strašně těžký...
Identita byla naším poutem
Nabodávala nás na kůl
Cesta se zdála příliš krátká
Esovitě propínala naše doteky
Starostlivě jsme utajovali své touhy
Troufalost však srazila naděje k zemi