Anotace: Pro kamarádku, pro kterou jsem byla spíš přítěž. Ale já ji měla opravdu moc ráda.
Chtěla bych tě obejmout,
za ruku tě vzít,
s vodou v moře odplynout,
na obláčku snít.
Chtěla bych tě pohladit,
pusu na tvář dát ti,
přátelství zas pocítit,
a smutek se ztratí.
Chtěla bych ti česat vlasy,
vedle tebe ulehnout,
konečně se dočkat spásy,
moct se konečně už hnout.
Chtěla bych zase šťastná být,
o tom však můžu jenom snít.