Anotace: ...jenže já si poslední měsíce uvědomuji -stále častěji-, že právě pro tohle se vyplatí žít...něco z té naivity ve mně ještě zbylo, teď, když máme tak málo času..
berany berany duc ... pozor na úrazy. Malý ftípek. Málo slov, velký cit.
04.07.2008 19:14:00 | NikitaNikaT.