Na pokraji erotického sarkasmu...
-je to stejně směšné,
jako muž, jenž vetkal
modravé květy pomněnek
do pubického ochlupení
své milenky..
stejně směšné, naivní, smutné a krásné...-
Smrt začíná již mezi stehny,
v něčím klíně
moji drobní Démoni šeptají,
že když upadnu
-až na dno sebe samé-
předčasně a vědomě,
bude to méně bolestné,
než nečekaný pád v budoucnosti
šeptají tak naléhavě...
a se stejnou naléhavostí lžou
-lhala jsem sama sobě-
...a mám trochu strach /veliký strach/
ze Smrti a Samoty
a ten strach je stejně směšný, naivní, smutný a krásný...
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)