Anotace: Tohle neberte moc vážně.Jsem simulant.
simulant nesimulant, je to dobré, ó ano. věř si, věř, stejně z toho jak tě tak pozoruju vidím, že jsi silná osobnost, která sebe nedá šedi obyčejnosti a tak dále. nezapadneš, zůstaneš navrchu, zářící hvězda Kristy.)
roboti říkají: BIJ povrchnost. hehe:)) věř jim.
15.07.2008 12:11:00 | Já Esther Ruth
krásné...Kristy, je dobré si občas promluvit sama se sebou:-) pěkně napsáno...a není pravda že nepíšeš složitě a tajemně:-) píšeš tajemně..
krásně tajemně
13.07.2008 16:32:00 | Lady Carmila
Jasně :-) Víš, ty básničky mají v sobě velikou hádanku vždycky ukrytou - to je aspoň můj názor :-)
13.07.2008 10:30:00 | Zasněný básník
Člověk musí věřit hlavně a především sám sobě ;-)
12.07.2008 17:11:00 | Chancer
To je fakt! Ještě, že jsi tu Kristy!!!!!!!!!!!! Jsem moc ráda, že jsem Tě poznala!!
12.07.2008 14:00:00 | monterka