Opravdu se bojím
Chtěla jsem být šťastná- místo toho strach mám.
A ten, co neví, možná tuší, že ho v duchu proklínám.
Chtěla jsem lásku, namísto toho se cítím bezradně
a mé srdce bolavé naříká a já nevím jak to dopadne.
V srdci stále naděje, jen ta mi dává ráno sílu vstát -
po noci dlouhé, když touhou po něm nechce se mi spát.
V uších mi zní- píseň co mi poslal, ta nikdy neomrzí,
tak jako vzpomínky na tu noc, kdy byli jsme si drazí...
Doufám lásko a věřím, že ještě není konec, jednou se objevíš.
Je jedno kdy, je jedno co mezitím bude, miluji tě vždyť to víš..
Přečteno 471x
Tipy 7
Poslední tipující: anaH, Koda, okapovaroura, Psavec, fuu, NikitaNikaT., Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)