Hříčka přírody
Anotace: Není co psát........
Lidé schoulení v klíně
jsou hříčkou přírody
s časem co plyne
topí svou bolest
do vody
Co chutná solí
a nebo po lihu
na tváři ůsměvy ......... bolí
mění se
v bolestnou tíhu
Snad osudu
a nebo pochopení
anděl mění se
pod rouškou v obludu
co topí se v prachu zapomění...
Přečteno 272x
Tipy 12
Poslední tipující: Squat_the_world, jedam, Actafool, takova, Lota, Psavec, saddova, Simísek, Veru
Komentáře (4)
Komentujících (4)